Laveste Pris Garanti

Ingen skal slå vores priser!
Altid hurtig levering!

Kun én leverandør kan være den billigste, og vores mål er at Parnass altid tilbyder markedets laveste priser på salgsfremmende gaver. Vi tilbyder en Laveste Pris Garanti, som betyder, at hvis det usandsynlige skulle ske, at du finder en vare til en lavere pris end hos Parnass, tilbyder vi varen til en lavere pris. Denne garanti gælder for almindelige listepriser i kataloger eller på hjemmesider rettet mod svenske virksomheder. Klik forneden for at se vilkårene for vores Laveste Pris Garanti.

Læs mere

Årets Superfirma i reklamegavebranchen!

Parnass er årets Superfirma i profilbranchen 2010 og 2011 ifølge den svenske avis Veckans Affärer! Veckans Affärer trykker en liste over svenske superfirmaer - profitable, succesrige og i vækst.

 

Sikker shopping på Parnass

 

Det bør altid følestrygt og sikkertat handle reklamegaver hos Parnass. Parnass blev grundlagt i 1954, og vi hjælper hvert år mere end 2000 virksomheder med at profilere sig rigtigt. Vi er blevet tildelt AAA-rangering af Soliditet/Dun & Bradstreet for maksimal kreditværdighed. Vi erendda også rangeret i kategori 5 hos UC, som er deres bedste kreditværdighedsscore.

Vårt företag har Trippel-A, den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Medlem af brancheorganisationen

 

Parnass har siden 1975 været medlem af PSI, den internationale organisation for reklamegaver og profiltøj. PSI har idag over 6500 medlemmer over hele verden og arrangerer årligt verdens største reklamegavemesse i Düsseldorf.

 

Om Parnass

Parnass Reklameartikler er et af de ældste og mest kendte virksomheder i gavereklamebranchen. Parnass blev grundlagt i 1954 og vi har leveret millioner af produkter med reklamer til både store og små virksomheder. Idag er vi en af de hurtigst voksende virksomheder i profilbranchen og har de sidste par år øget vores salgstal, på trods af den finansielle krise, med et gennemsnit på omkring 25% per år.

Vi bliver ofte spurgt om, hvor navnet Parnass stammer fra? Parnass er oprindeligt etbogforlag, og navnet kommer fra Parnassos, som er et bjerg i Pindosbjergene i det centrale Grækenland. Ifølge den græske mytologi var Parnassos musernes, poesiens gudinder, hjem. Parnass har udgivet hundredevis af bøger, herunder titler i serier af den engelske forfatter Enid Blyton’s ungdomsbøger. Udover bøger begyndte Parnass også at sælge julekort til virksomheder, og vi er idag førende indenfor firmajulekort. Idag foretages salget af julekort af vores søsterselskab Parnass Forlag.

I begyndelsen af 70’erne begyndte Parnass at sælge salgsfremmende gaver til virksomheder, og i midten af 80’erne begyndte vi at handle direkte med producenter i Asien. Idag har vi oparbejdet handelskanaler i Asien for køb af salgsfremmende gaver. Vi besøger vores leverandører regelmæssigt, for at sikre at arbejdsforholdene er i orden og for at følge op på deres miljøfremmende arbejde. Du bør altid føle dig trygomkring de produkter, du køber hos Parnass.

Parnass har gennem flere år opretholdt den højeste kreditværdighed hos adskillige kreditvurderingsinstitutter. Vi er bl.a. blevet tildelt AAA-rangering af Soliditet/Dun & Bradstreet. Vi blev endog udnævnt til "Årets Superfirma" i 2010 og 2011 af den svenske avis Veckans Affärer.

Vi varenddade første i reklamegavebranchentil at tilbyde en Laveste Pris Garanti. Vores garanti betyder, at hvis du finder en identisk vare til en lavere pris, for det samme antal, hos nogen af vores konkurrenter, så tilbyder vi produktet til en lavere pris (se vilkår og betingelser her).

Parnass er et familieejet selskab, i anden generation, og for os er den personlige service en selvfølge. Der er mange anonyme websteder på nettet, der sælger reklameartikler hvor man, hvis man er heldig, kan finde et telefonnummer gemt væk på siden. Vi vil gerne have, at du kontakter os +46 8 522 194 00, hvis du har spørgsmål. Vi ønsker ikke at være et ansigtsløst selskab, der skjuler sig bag en hjemmeside, og du kan derfor altid finde billeder af vores medarbejdere sammen med kontaktoplysninger på vores hjemmeside.

Mange virksomheder har opgivet deres tidligere leverandører af salgsfremmende gaver for at handle hos Parnass, da vi tilbydernogle af de laveste priser på markedet. Det glæder os naturligvis, men vi bliver endnu gladere, når kunderne vender tilbage til os, ikke kun for de lave priser, men for vores høje service niveau og hurtige leverancer .

 

Velkommen til Parnass!

-Nordens ledende leverandør af Reklamegave

Vores sælgere

Vores dygtige sælgere står altid til rådighedtil at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at ringe til os på +46 8 522 194 00 (kundeservice på engelsk eller svensk) for at få råd og vejledning om, hvilket produkt der passer dig bedst.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Du kan også finde en liste over de mest almindelige spørgsmål og svar her. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, bedes du udfylde formularen nedenfor, eller du kan ringe til os på +46 8 522 194 00 (kundeservice på engelsk eller svensk). Det er også muligt at sende en e-mail til os på nedenstående adresse.

Udfyld formularen så svarer vi dig samme dag!

 • Dit navn:*
 • Firma:*
 • E-mail:*
 • Telefon:
 • Jeg er interesseret i (ikke bindende):
 • Produkt:*
 • Antal:*
 • Antal trykfarver:*

 • Andre spørgsmål:
 • Vi sælger ikke til privatpersonerog ikke lavereantal end det, der er angivet som mindste oplag for hvert produkt.
 • Should be Empty:

Parnass Presentreklam
Sweden AB

Telefon: +46 8 522 194 00
Kundeservice på engelsk eller svensk

Kundeservice åbningstider:
Hverdage 8:00-17:00

Postadresse:
Box 7314
187 14 Täby

Besøgsadresse:
Polygonvägen 67
187 66 Täby

CVR-Nummer
556343-0395

Grundlagt 1954

Hvad leder du efter?
© Copyright 2014 Parnass Presentreklam Sweden AB

Alle priser er angivet ekskl. moms og fragt. Eventuelle originaludgifter vil blive tillagt. Vi sælger normalt ikke utrykte/blanke produkter, med mindre andet er angivet. De angivne leveringstider er estimerede og kan variere. Leveringstiden beregnes fra godkendtudkast.Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl og udsolgte varer. Priserne er gældende indtil videre og vi forbeholder os retten til prisændringer uden varsel. Parnass’ salgsbetingelser gælder ved bestilling (læs her). Anbefalet pris refererer til indikativprisen eller industriprisen for tilsvarende produkter. Af tekniske årsager er visse nuancer af produkter svære at gengive i billeder og kan variere en smule fra det ægte produkt. Se de specielle vilkår og begrænsninger, som gælder for laveste pris garanti.